SRDCE
Kapesní krádež srdce,
loupež století.
Jen city utonuté v řece,
ale komu se zachránit podaří.
Ten poletí,
ruku v ruce.
Peří s citů.
ohňostroj emocí.
Držíš mě….jsi tu,
šeptáš mi v nemoci.
Svíráš mi prsty,
chladíš čelo.
Jsem si jistý,
Plakat se ti chtělo.
Jsi tak statečná,
smějí se ti oči.
Jsi tak výjimečná,
mé srdce končí.
Umírám,
V citech nasáté minulosti.
Umírám,
jsem svobodný,
……..…nemám výčitky,
………..nemám pochybnosti.
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, hypertenze, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)