Otázky
Anotace: ani nevím proč mě to napadlo, asi něco z nitra mé dušičky se ozvalo.
Stojím u okna a dívám se na nebe,
tiše tu stojím a myslím jen na Tebe.
A tmavomodré nebe je hvězdami poseté.
Stojím u okna a tiše brečím,
tekutou solí svý tváře smáčím.
A hlavou honí se my milion vět.
Stojím u okna a sama sebe se ptám,
jestli to co cítím není jen klam.
A jestli ano, včas to rozpoznám?
Stojím u okna s otázkami co v sobě nosím,
na odpovědi samotného boha prosím.
A nejsem vůbec pyšná na to že je mám.
Stojím u okna a počítám hvězdy
budu znát odpovědi někdy.
A nebo mi odpoví ďábel sám?
Komentáře (1)
Komentujících (1)