ve výsluní
Anotace: byla tady kolem 7.9.2010, ale omylem sem ji smázla přes mobil - nepamatuji si původní název
Milý můj
jsou chvíle, kdy vzpomínky
jsou jako špendlíky do otevřené rány
a jediná hojivá náplast je smíření
a pak ten pocit, že to vše se muselo stát,
abych se ve výsluní tvé lásky
mohla na chvilinku ohřát
Ta křehká krása v dotecích a hlase
balzám na coby-kdyby
a něha v tvém hlase
...odpusť mi živote, že lásce podlehla jsem ...
když nic víc,
tak jedno máte stejný,
potkat živel, jako já,
je nezapomenutelný
Přečteno 314x
Tipy 25
Poslední tipující: JardaCH, Gabrielle, carodejka, PIPSQUEAK, sveřep, Bíša, hašlerka, Mbonita, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)