Je to tak
Anotace: Zadaná slova:architekt, gerbera, terapeut, lakomec, Skot, výčep
ARCHITEKT rýsuje na bílé prkno života živost,
GERBERA svou krásou symbolizuje upřímnost,
TERAPEUT léčí na těle i v duši churavost,
LAKOMEC často rozdává krutost,
SKOT zase raději mlčenlivost,
ve VÝČEPU je vína dost,
musí se tam však přes krkolomný most,
ale pak všude zavládne radost.
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)