Nový neznámý
Upíjím kafe.
Ruce přitisknuté k šálku
se pomalu rozehřívají.
/Venku je zima,
ještě že jsme v teple/
Smějeme se něčemu,
co jsi řekl ty.
I stůl se otřásá
v záchvatech smíchu.
Jsme na stejné vlně
/tsunami nehrozí/
Rozhovor nevázne
a já zvědavě objevuju
tvý já
/Teď je mi dobře,
teplo na duši i na těle/
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, slavekmiloslav
Komentáře (1)
Komentujících (1)