Nenasytná řeka (… leč ryby dále neplují)
Nenasytná řeka
dobývá moře
leč ryby
dále neplují
i kdyby
to hoře
jehož se duše leká
odplynulo
Nenasytná řeka
dobývá moře
Medvěd zdolává
kopec za kopcem
žene se za medem
i za žihadly -
pár neuškodí
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)