Mravenci
Anotace: Svět je mraveniště Sraček a hoven smetiště
Smívám z rukou krev
A odsouvám rakev,
Abych pro jeden sen
změnil obligátní den
Revoluční poznání
se prodává na stání!
A fronta mravenců hemžících se ulicí
je beznadějně snažící
se pochopit,
co snažil jsem se skrýt.
Přitom objevit!
Rozdíl je v tom,
že já začal tu revoluci z obývacího pokoje,
Zatímco vy...ehm!
Jste skryli své postoje za maskou tisíce zírajících očí,
v nichž se leda bída zračí!
Bída z nechápavosti
mé nespavosti...
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Désolé, la loba, Manstein
Komentáře (2)
Komentujících (2)