knock out
Pár písmen a Stín... sedíme spolu
Pár písmen a Stín brouzdáme nahoru a dolu
Tóny slepých okamžikú kloužou mezi prsty
Není o čem hrát, jdeme prázdným městem
Přání tulákú mizí při západu slunce
Rána bývají spravedlivá, nejsou včerejší
Pár písmen a Stín odcházím k severnímu pólu
Pár písmen a Stín hledám pomyslnou duhu
zakopávám když jsem sám,
přemýšlím o našich tónech
hudba zní tak zimně, usínám
šeptám do ticha další staré přání
Pár písmen a Stín léta co mívá vlastní touhu
Pár písmen a Stín, je večer a možná tančíme v kruhu...
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)