Moc se mi líbilo přirovnání "magnetické oči" vážně skvělé a celá báseň stejně tak! :)
23.10.2010 13:07:00 | Anne Leyyd
Bezvadně napsané a já myslím, že když napíšu, že ST! je málo... pochopí jistě každý. Suprově podané a já si vybavuju Beanoviny.. Mně osobně se to líbí...
12.10.2010 08:20:00 | NikitaNikaT.