Oceán Bouří..
Měsíční noc tady na Luně studí
oči vyhasly
slzy setřáslý
v prachu se válejí, jedna na hrudi
uprostřed srdce uvízla ledová
zabodlá kapka
její skořápka
má břitký osten zbarven do nachova
Oceanus Procellarum je místo
jež s jehlou tenkou
jak Tvé rty rtěnkou
obarvím do ruda rukou nejistou
emocí bouří se chvějící, v zřídla
rudce ji smáčí
a slz bodláčí
v očích mě štípe jak pěna vln.. z mýdla
Přečteno 294x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, NikitaNikaT., hašlerka, Psavec, Jiná, Skalsky Pavel, Gabrielle, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)