Zima
Anotace: Sebevětší zimu porazí hřejivý pocit
Byla zima a chladný vítr vál
Ty krčil jsi se a malým se tak zdál
Já proto šál ze svého krku sňal
A tobě jej i s kouskem tepla svého dal
Byla zima a chladný vítr vál
A mne pocit, že teplo je ti, tolik hřál
Ale dál jsem v náručí chladu stál
Zatímco ty ses na to, jestli je mi zima
Ani nezeptal…
Byla zima a chladný vítr vál
Já krčil se a malým se tak zdál
Ale tys šál na svém krku měl dál
A ani s kouskem tepla svého mi jej nepodal…
Komentáře (5)
Komentujících (5)