:)... člověk nikdy neví, co se stane na tahu... a jak se včerejší neštěstí zdá ráno šťastné...:)
11.10.2010 20:06:00 | Šerák
Jeden neúspěch je poučení
věř všechno zlé se v dobré změní
a začni třeba s úsměvem
s láskou nic děvče nesvedem
na smutek žádná náplast není
hledej a najdi v jiném srdci zalíbení
11.10.2010 18:11:00 | carodejka