u této je dobře že tam ten tlak je..bože o čem jiným než o tlaku by měla být? Naopak u této bys ho měl ještě přidat..a nespěchej s tím to dodělat..verše by měli přijít pod ruku samovolně..prostě..jen psát..tady ten tlak má být..vlci jsou pod tlakem...není špatná..mě se celkem líbí..
15.10.2010 23:10:00 | Lamorte
máš pravdu,občast dost tlačím,snažím se vytlačit své city ze sebe,protože mě často dost svazují a tíží..děkuji za komenty,přidávejte další,ať vím co zlepšit =)
13.10.2010 15:48:00 | Désolé
cítím tam hodně tlaku...možná je to právě to, kde děláš tu chybu, že tlačíš!
12.10.2010 20:28:00 | Nick Name