Ďábel
Anotace: vzpomínky na víkend
opojně jsem si užívala hodinu po hodině
a těšila se jeho přítomnosti
těšila se jeho pohledu
krásného úsměvu
užila si krásného pocitu
že i jiný, než můj milovaný
mě může očarovat, mou mysl omámit
mou duši, která hladová je
uspokojit jedním úsměvem
flirtovala jsem nevědomky
očima hltala jeho úsměv
jen teď mi z mysli pomalu odplouvá
v jeho přítomnosti jsem se cítila
jako andělská a dokonalá
ten pocit mi chybí
chci být taková jakou mě on viděl
viděl ve mně anděla, já v něm ďábla
Přečteno 230x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, NikitaNikaT., Niky88, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)