Anotace: ...surrealistická...
Určitou naléhavost to v sobě nepochybně má. Jenom pozor na určitý nelogičnosti...Například hned první verš: v kouři cigaretového dýmu. Nějak mi to nesedí. Dokonce bych si troufnul tvrdit, že nejde ani o surrealismus. Ta nahodilost obrazů není dostatečná... Každopádně mě to nečím zaujalo a to je hlavní. Hrát si s tím a hrát si... :)
11.10.2010 19:17:00 | chroust17