jo to je hezký..když vím že to někdy čte.. btw. někdy když tipuju, objeví se další člověk že to četl někdy až mnohem později...
mnohdy se mi stává že i když někdo otipuje mě, mám tam třeba 4 tipy a precteno 0x...chvili to trva, nez se to nacte jak ma...
11.10.2010 21:33:00 | TedelyBear
ne nemám 4 nicky..ale jsou to holky co mi tipují skoro vsechno.. nemám zapotřebí mít víc nicků :)
11.10.2010 21:30:00 | TedelyBear
Přečteno dvakrát ( z toho jednou já) a šest tipů? Nebudeš ty mít takhle náhodou čtyři nicky? :))
11.10.2010 21:23:00 | chroust17