Fcebooková rýmovačka...
Anotace: vzkaz těm méně inteligentním uživatelům facebooku...
Sbírka:
Dospívání
Že všechny mocinky nás milují
zeď těma sračkama mi spamují
Je to vskutku hloupé…
Vůbec mě to nebere,
ať se z toho třeba každý posere…
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)