Tváří Ti plane
Tváří Ti plane
červená růž
Malíř do své dlaně
vzal kouzelnou tuž
Jemné kontury
a toužebné rysy -
krásná jsi stále
tak jako kdysi
Poslední úpravy té
barvy v pozadí
Tvůj obraz v mysli
duši pohladí...
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, James Libustka, la loba, Gabrielle, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)