Že já se na to nevyseru
Anotace: to mě zas jednou všechno sralo...
Sbírka:
Dospívání
necítím své vlastní bytí
jako bych vůbec nebyla
je mi z toho celkem k zblití
snad bych se i poblila
nad životem vyřknout ,,veta“
život prožít v pološeru,
napadá mě jediná věta
Že já se na to nevyseru…
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Šerák, Kouma
Komentáře (1)
Komentujících (1)