Anotace: když slunce prozáří hlubiny, ve kterých skrývaj se kraviny...
Píšeš jako málokdo. Tak vyspělé texty, tak rezervované verše. Obdivuju!
18.11.2011 19:33:21 | SWEET13
Také se mi moc líbí, je spontální a má hloubku, nechybí i mírka zdravé ironie, parádní.))
13.11.2010 15:19:00 | carodejka
kyselino sírová, zdraví neškodná, skoč do úst :)
líbí se mi to vším - obsah, forma, styl... naprosto profi báseň
12.10.2010 00:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl