Jed
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=X5b8hqT1klE
Sbírka:
Barvy podzimu
Chci se tě dotýkat
však tvá blízkost
rovná se smrt
Chci tvůj pohled
polykat
však zužuje mi krk
Chci políbit
tvé rty
však na nich je jed
Chci ochutnat tebe
chci se ti zalíbit
však černá mi svět
Chci tvou ruku uchopit
sevři mě v náručí
však skončí život
ve smrt se otočí
A nesnaž se pochopit
proč tak moc
chci blízkost tvou
která mě tolik těší
však zároveň dělá mrtvou
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: nikoolkaaa, Larey, Psavec, Gabrielle, enigman, CULIKATÁ, Danga, Fenceless
Komentáře (3)
Komentujících (3)