Rady marketingu
Anotace: Nenechte se strhnout proudem
Zkuste chodit dnešním městem,
bez ovlivnění cizím gestem.
Pravd na kvanta,
vyberte si.
Ze zdí, sloupů, osvětlení,
intriky civí.
Tajně i jasně do mysli se vštípí,
konzumenti to je živí.
Nechejte si hlavu svojí.
Ne tu; co za Vás myslí.
Vlastní názor,
ten, za vás jiný nevymyslí.
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)