Anotace: ...velmi úsporná...(5.12.2005)
Velká osamělost a velká láska. Dovedeš doopravdy milovat. Žabko Pavlínko, věř svým snům, i když jsou někdy pod sněhem, protože ony jsou jako jaro. A nejsou ani Tvým vlastním popřením uraženy. Přeji Ti z celého srdce lásku. Lásku naposledy vydechnutou spanilým Bohem, s průvodem žehnajících kněžek, lásku jako nastolení... Pa.
14.01.2006 20:27:00 | duska.pampeliska