smutná...
Anotace: ...---...---...---
Chybíš i pálíš zároveň
Nejde vystát trýzeň myšlenek
Kráčíme každý sólo
Jen přání zná směr
Jed rozpouští se v karafě
Možná se racek bude smát
Kámen je posel zatrpklosti
Jdu dál se zrnkem z pouště
Asi se otáčíš za sluncem
Vlaštovek hejno odlétá
Přichází prastará teta
Je poločas rozpakú...
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: Zasr. romantik, TetaKazi, Psavec, James Libustka, la loba, Gabrielle, malá slečna, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)