Medvídek
Anotace: určitě to znáte: vzpomínka na dětství...
Dostala ho k narozeninám
Krásného, plyšového medvídka
A hned jej měla ráda.
Dala mu i jméno
A stále jej u sebe nosila
Měla plyšového kamaráda.
Byl pro ni téměř vším
A promlouvala k němu,
Usínala s ním v náručí.
Však bála se o něj
do krabice ho ukryla
-ta bezpečí mu zaručí.
Tak plynula léta
Z dívky už je teď paní
Na medvídka dávno zapomněla
Jednou našla ho zase v té krabici
Co jako malá nazdobila obrázky
A rázem zesmutněla.
Vzpomínka na dětsví dospělého zabolí
Medvídka sevřela v náručí
A její slza vsákla se do koberce.
Ještě chvilku vzpomínala
Pak ruku svou natáhla
A medvídka podala své dcerce.
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, la loba, ta.cupka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)