..abych si všimla..
Anotace: tentokrát v inspiraci enigmana a jeho: crastinuse
…asi si jednou sednu do lokálu
aby tam taky jednou přišel!
Aby se zjevil překvapivě tiše
a omotal mi kolem krku šálu
…asi si jednou sednu do lokálu
aby se mi tam taky jednou zjevil!
Aby se zeptal prostě: nevíš
proč spěchám, když fakt nemám žádnej kalup?
…asi si taky jednou sednu do lokálu
abych si všimla Nevšednosti
Aby mi stínem proťal paprsek
Aby krok jeho třeba hřmotnil halu
Aby mi zčistajasna řek´:
mám chuť na šuplíků pár Tvojí živelnosti…
Přečteno 310x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, j.c., Kars, Dračičák, Jana M., Dota Slunská, zenge, ZILA78, Psavec, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)