Anotace: Dostala jsem chuť napsat něco trochu jiného, protože ty moje rýmovačky už mě nabaví. I když kdybyste hledali, stopu rýmů byste našli... Zařadila bych to do sekce "O ničem".
Myslím, ...
že lépe je nemyslet ... :-))
/ jo, docela dobrej konglomerát ... /
Na zdi kosočtverce
a jiná poeslství ...
/ v kosočtvercích se snoubí
za a)
-nadčasový zákon kterému jsme beze zbytku poplatní,...
a také )
- mystérium sevření ... či otevření ...
***- ... bez ohledu na něčí vůli, a nebo chtění či nechtění ...
*Kosočtverce jsou " hvězdná brána ... " ... -) *
.
14.02.2011 17:47:00 | HarryHH
Takovýmto dílkům říkám proud bezvědomí ;) Nedá mi, abych se zeptal: mělo to být volným veršem, nebo ne? Tu a tam mám pocit, že je to rýmovaná věc, a tu a tam zase spíš ten volný verš. Ale jinak dobré :)
22.01.2011 18:38:00 | J.U. Ray