Krvácení srdce
Anotace: Šepot a větve stromů ševelí
Krvácení srdce
Konečky prstů
Prstů konečky
Smích holčičky
Na lebce lechtá
Osud se neptá
Nikoho jsem neviděl,
Ale vím že na mne někdo sáh
Nikoho jsem neviděl,
Přesto na mne někdo hmatá
Konečky prstů
Prstů konečky
Rozbrusu otáčky
-drhne o mozek
„Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce“
Hlasy z nitra pochází
O rozum přicházím
Hlasy z noci volají
Ač ústa nemají
V lese vlci vyjící
V zemi těla tlející
Já prosím ať zticha jsou
„Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce“
Už to znovu začíná
Ty slova mučivá
„Bolest a slzy a křik a krvácení srdce“
Ať přestanou ty hlasy
Co mi trhají vlasy
Ať už mlčí
ty hlasy co mne mučí
„Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce, Bolest a slzy a křik a krvácení srdce“
Stop!
Šepot a větve stromů ševelí
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, Lamorte, Gabrielle, la loba, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)