JÁ VÍM....
já v tom tichu hledám slova
co se za ně schová
i když v každé naději
rána se jen ztrácejí
já vím, nehledám
já vím,zůstávám
řekni a pojď ke mně znova
když mlčí slova krasně hotová
myšlence se vzdalují
a jen tak čarují
já vím otevírám
já vím když zuby zatínám
já vím že......
Přečteno 315x
Tipy 18
Poslední tipující: j.c., PIPSQUEAK, Niky88, Jarka, Květka Š., Psavec, WhiteSkull, CULIKATÁ, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)