SEX
Anděl,
černá křídla.
Ďábel,
bílá mu hlavu stíná.
Svatozář,
nad hlavou zatracence.
Němá tvář,
chytrého nevzdělance.
Irealismus,
kontrast.
Futurismus,
propast.
Žena,
krutost, něžnost a sex.
Muž,
slabost, síla a sex.
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Žena z Marsu, NikitaNikaT., la loba, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)