Dračičáku, Tvá básenka je pro mě lehce emoční a hodně zamyšenkové hloubavá... suprové dílko!
22.10.2010 07:38:00 | NikitaNikaT.
Napsals moudrá slova
to besepoznání a přiznání si / je osvobuzující
Ten, kdo svou pýchu schová
jde na mírovou misi / v níž bez slov umí řici
že začít jde vždy znova
že činy těsto mísí / ne věty v akvizici...
13.10.2010 12:51:00 | šuměnka