Take a deep breath.
Anotace: dojmy z koncertu ;-) http://www.youtube.com/watch?v=wBoMY0C_A9I
Kolikrát radila jsem jiným
jen zhluboka se nadechni,
nezapomeň dýchat,
jak lehce sama sobě poradit
někdy zapomínám
Here comes your Second Chance.
You'd better believe it.
Open up and receive it.
Here comes your Second Chance
Take a deep breath.
This is your Second Chance.
Děkuji ti Mittene,
žes to včera s Devi Premal zpíval,
celé hlediště si přiměl
zhluboka zas chvíli dýchat
A proudila mnou zase radost
Om Ramo Džai Ramo Džai Džai Ramo
když společně mohli ženy mužům,
muži ženám léčivě si zazpívat
Fly, fly high
Let the Earth touch the Sky
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Gabrielle, la loba, James Libustka, vodnař, PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)