Mýdlová bublinka

Mýdlová bublinka

Anotace: Chci být bublinkou!!! :D

Mýdlová bublinka nese se k obloze
stoupá až do výšin zářivého slunce
chce stále výš, oprostit se od zemské tíže
a ztratit se daleko na Mléčné dráze
Kde je ta pojivá síla, co ji tu dříve držela...
Kam se jen poděla?

Duhová bublinka, když blíží se noc
dotknout se hvězd, přeje si moc
Jako noční pták vzduchem toulat se
a dojít třeba světa kraj
kde polární zář tančívá ve stanovený čas,
kde je peřina chladná, netknutá, sněhobílá
o tom, jí ve snech tíživých se zdává.

TA malá bublinka, která křídla nemá
starostmi svou hlavičku nelámá...
S lehkostí pírka nejjemnějšího
shlíží s pódia azurového,na každičkého
Posílá úsměvy barevné, jimiž dobrou náladu všem vnuknout chce
Kdo ji jen zahlédne, jejímu kouzlu odolat nemůže.

Až špatně bude Ti
nebo jen chmury začnou dorážet
vem bublifuk do ruky
přilož k ústům svým magický prstýnek
a vdechni život
dalšímu moři tančících bublinek...
Autor Surya, 13.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: tukiy, JohnyD., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přilož k ústům svým magický prstýnek
a vdechni život
dalšímu moři tančících bublinek...hehee :D

24.10.2010 21:45:00 | tukiy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí