Anotace: zakrejvání očí a hádání byla moje oblíbená hra, nevím ani proč. hrávala ji se mnou mamka. takže jí za všechno víc než se vejde do slov.
Tak ti nevím kulíšku, nejdřív jsem ti napsala první povídání a pak šla k tobě počíst...nějak tuším, že jsem ti mohla kápnout do noty...děkuju za milé kom.
13.01.2006 12:19:00 | Hančí
...ach ju, to je tak nádherný, tolik lásky jde s tvých slovíček a ty se mi nějak třou o srdíčko a z něj teď ukapávají slzičky...to ten čas, jak mění tvář...i tvář mojí maminky...
je pěkný, že sis vzpomněl po tolika letech na tuhle hru...
11.01.2006 15:52:00 | Markét
Po zádech přeběhl mi
pocit tolik moc známý...
a někde dávno slyším
i sebe: "To jsi ty, mami..."
Spousta lásky z tvých řádků dýchá...
a voní... :o)
11.01.2006 14:31:00 | Cecilka