Ach ano, někdy je příliš pozdě... Někdy ale lidé dělají jisté věci úmyslně a to je pak víc bolestné, než neřécti blízkému, jež nám navždy odešel, že jsou ještě věci, které se nestihly... slova nevyřčená a srdce stále otevřené... ST! za obsah.
14.10.2010 06:51:00 | NikitaNikaT.