herecká

herecká

Anotace: nejhorší je, když naletíte a pak jste naštvaní na sebe

má lásko tak mě to zase už popadlo
stíny a řasenka a rtěnka na rtech
dívej se miláčku hraju ti divadlo
a nohy na špičky! a propnout v nártech!

neboj se lásko má opravdu nebrečím
slzy jsou falešné jen voda v očích
ženu se miláčku ženu se za něčím
k rameni pohled svůj tajemně stočím

miluj mě lásko má miluj mě na věčnost
lituj mě! lituj mě! když ráda mě máš
slzičky vymáčknu když lásky není dost
miluj mě - lituj mě, ještě víc se snaž!

a maska na tváři! a kostým na těle!
hraju to lásko má hraju to hezky?
a vrásky kolem úst! a vrásky na čele!
až budu mít všechno zmizí mé stesky
Autor branwen, 13.10.2010
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, Gabrielle, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

úžasně zpracovaná,
dala jsem si jí hned dvakrát dokola
miluj mě lásko, než jiný zavolá
/ a neptej se, která je hraná/

02.11.2010 10:23:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel