HLEDÁNÍ

HLEDÁNÍ

Anotace: smutá, ale s nadějí

Hledám rubu líc,
v lichých tmách
nenacházím nic.

Jak věty co nic neřeknou,
rybí křik,
mdlý to zvyk.

Jak oko rybí,
jeden v něm nic neuvidí.

Prázdný a prázdný
jsou hovory lidí.
Ti lidé jen sami sebe vidí.
Jeden zrcadlem a druhý obrazem.

Pro tyhle slunce, už nikdy nezazáří.
Stalo se trnem jež bodá,
rozedranou duši dále hlodá.

Život se stal smrtí,
žití pak jedem,
snad přijde jeden.
Co poruší zvyk
a umlčí křik…
Autor Kordula Tomáš, 11.01.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen sílu... a odvahu!

29.12.2007 15:31:00 | Ludmila Ježová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí