Poslední tipující: James Libustka, Jiná, PIPSQUEAK, labuť, Niky88, NikitaNikaT., Psavec, Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba, Hazentla, ...
Raďulo, Tvé dílko mne uchvátilo... právě ten pocit... mám teď. Skvěle podané a myslím, že mnoho z nás se zamyslí a řekne si... ano pocit, každý den, hodinu, minutu, vteřinu... ST!!!