Letokruhy
Svázané do kytice jsou noční můry hezčí
vlasy jim zdobí pentle, vesele venku křepčí
míjí se s obálkami do kterých dopis píše
malý princ svým triedrem z náručí hvězdné skrýše
skleněné stonky sloupů vykrojí slunce v dešti
noc barví den, ten zas noc, až z toho hlava třeští
dechem svých jinotajů mění čas chlapce v muže
a kruh ten uzavře se, až vykvete jeho růže.
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, Striga, Gabrielle, CULIKATÁ, umělec2
Komentáře (2)
Komentujících (2)