Odcházím
Přeji vám všem hodně štěstí
Já musím odejít
Není místa kde bych nevzpomínal..
Z mé cesty musím sejít
Můj život jakoby pomalu vyhasínal
Místo duše prázdno
V led změnily se city
A v srdci vzduchoprázdno
Mé sny byly krutě zbity
Odcházím na místo odkuď není návratu
do své pevnosti osamění
Už jen uvázat si kravatu
a upadnout v zapomnění
A už si cestou kráčím
v mlze se ztrácím....
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lioness, James Libustka, Mraveneček, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)