Anotace: ... Které mámy sen byl násilně budíkem přerušen? ... ...osud? ...možná ...
Tahle je velmi hluboká
a mnoho má svých dalších cest za každým slovem
je slovosled to muže proroka
je realitou času, strachem nitra, kovem...
12.11.2010 12:33:00 | šuměnka
Skvělé dílko,moc povedené,až jsem se opravdu zachvěla...
Zdraví Sisi
:-)
26.10.2010 21:02:00 | Sisinka
Lebkounku, tohle dílko je prostě fantasticky napsané a hlavně velice dobře podané... co na tem, že pro mě bolestné (svým způsobem, když otočím se, jenom o několik dnů zpět)a chmurné.... Za obsah, za myšlenku ST!!!
14.10.2010 06:28:00 | NikitaNikaT.