.....pomalu,ale jistě
Vedu sebe na porážku
poklepu smrti pravicí
pro převozníka flašku
na poslední soud seslici
Boží mlýny v obláčkovém oparu
domlely příběh kluka
o velikosti brdského radaru
působil bližním muka
Uspokojením zní můj výdech
... člověk hned ví na čem je
rozneste na andělských křídlech
neopakujte jeho šlépěje
... Žijte i pro malý střípek naděje
Přečteno 417x
Tipy 15
Poslední tipující: saddova, zvířenka, Šerák, carodejka, Gabrielle, Mraveneček, Niky88, Danga, Nick Name, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)