"normální" člověk
Na vratkém mostě
života
balancujeme
a z marnivosti
všechny mosty pálíme
a potom z povinnosti
je zase
stavíme
a proč?
ani sami nevíme
...
jednou
se ale za tu nesvobodu
pomstíme
a viníka strčíme
do žaláře
a nedostane chleba ani vodu
dokud trest si neodpyká
a nezmění se zase
v "normálního" člověka
...
Přečteno 343x
Tipy 18
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Niky88, Danga, Arthur Bimbaud, Veronika.P, Casssidy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)