Anotace: někdy až moc myslím
Neboj dané to není,ale jestli je to správné zjistíš až časem.
Ale většinou kupodivu jo.
I když to může vypadat někdy hrozně,ať děláš cokoliv,je to dobré pro tvůj osobní vývoj.
Uvidíš-za 10,20 let:-)
Ale přemýšlením a dumáním se dá vývoj k lepšímu urychlit,pokud si budeš z chyb brát příklad.
I když to myšlení tak bolí :-)
Psychologický rozbor :-O
Promiň.
09.11.2010 13:10:00 | Iv