Chladná krása
Anotace: aneb Když v nás stále zůstává přízrak toho, koho nemůžeme mít, a nechce odejít...
Tvoje nádherné vlasy
Jsou lesklé a černé jak havraní peří
Vítr si s nimi pohrává
Vlají ve větru
Tvoje nádherné oči
Jsou modré jako nebe
Zrcadlící se v jezeru
Hlubokém a zrádném
Tvoje nádherná kůže
Průsvitná a jemná
Jako hedvábí
Bílá jako sníh
Tvé vlasy mě dusí
V Tvých očích se topím
Tvá kůže studí jako led
Prosím, odejdi!
Odejdi teď hned...
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Haminka, Niky88
Komentáře (0)