O růžích ...
Anotace: ... a o mužích .>.
.
Můj štěp
kdys hledal růži svou
v touze k ní přivonět
s tancem pozvání nás dvou
jen v rytmu kastanět
Já však byl špatný tanečník
a osud tomu přál
bez růže stáhl slunečník
a zůstal jenom žár
Ten štěp ale dál tu stojí
zasazen v písku osudu
a růže jestli se nebojí
pořád si ještě mohou
vytancovat ...
s pometlem -..,. ostudu .. :-))
*
-------------------------------------------------
Comment Marfušce 13.10.2010 23:39 dílko "Růže" & Zahradník
Přečteno 302x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, Churry, šuměnka, Jana M., Jiparo, Tanzania, Jaromila, isisleo, jehlaspichlas, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)