včera..
dnes i zítra..
raduj se a važ..
každého
jitra .o))
kdy a kde ze to budes behat naha? :))
19.10.2010 19:21:00 | Bean
Včera, dnes a zítra
kde už jsem to jenom slyšela?
jsem starší paní,
tak se musím ťuknou do čela
včerejšek je mé spaní
dnešek je milování
a na zítřek už doufám budu chytrá...
19.10.2010 08:26:00 | šuměnka