úžasněj námět:
záda mi popiš otazníky
a já Ti na ně odpovím
a do úst vlož mi čerstvé fíky
ať rychle vznikne další rým
záda mi popiš otazníky
a já Ti budu vyprávět
/možná zkusím i ňáké triky/
když věnuješ mi ještě květ...
krásná a Já tě MOC zdravím...
22.10.2010 09:48:00 | šuměnka