Putyka
Anotace: typická zaplivaná...
V komoře lidé a jejich číše
sají, kouří, mhouří
kupují cosi, něco jako duše
sedí tu v teple, v chmelu se moří
po čase klimbají, někteří šílí
všade jen povyk a dým
žena se zástěrou kolotoč nestíhá
sleduji to okem mým
nakonec platíme, všici se diví
protesty letí jak husy
zástěra ukáže na daný lístek
opilci zírají a sčítají kusy.
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: Laven De Brig, tato22, takova, Maryje..., CULIKATÁ, la loba, Gabrielle, Skalsky Pavel, James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)