Izoluji
je-li třeba
před napětí výbojem
argumentem
jistě dobrým
bude před tvým pokojem
Volt s Ampérem
hloupá děva
nepočítá s odporem
zákon Ohmův zapoměla
oblouzněná pokrokem
/nebo že by .. rozkrokem :-)) ??/
tenhle zákon
přednášejí
už na každé základce
jenže ona
zřejmě žije
v izolační .... pohádce ...
*
-
19.10.2010 17:27:00 | HarryHH
Ani nevíš jak dlouho jsem čekal na nějakou Tanzanijskou básničku...
Výtečná! =)
14.10.2010 15:15:00 | Corsica
Nestačím se divit, kdo nás přišel navštívit,
tož kókej psát, ať mohu ti bodíky dát, za tvoje básničky, jež baví lidičky
14.10.2010 13:39:00 | Kars